Rakastelun taidot -iltakurssi miehille

Rakastelun taidot -iltakurssi miehille

Ainutlaatuinen, ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä kurssi (heteroseksuaalisille) miehille, jotka haluavat antaa rakastamalleen naiselle mahdollisimman nautinnollisia ja monipuolisia seksuaalisia kokemuksia. Tällä iltakurssilla käymme läpi juuri niitä asioita, joita jokainen mies tulisi tietää ja osata.

Klo 18.00–21.00 Helsingissä
Kesällä 2016

Enimmäisosallistujamäärä: 12 miestä

Miehille ei yleensä opeteta paljoakaan naisen seksuaalisuudesta. Vaikka pariskunnan välillä on paljon aitoa välittämistä ja rakkautta, niin naisen henkinen, psykologinen ja biologinen toiminta voi jäädä miehelle arvoitukseksi.

Kurssilla käsitellään muun muuassa;

  • Nykyajan pariskunnan tilaa,
  • Miehen ja naisen välistä vetovoimaista vuorovaikutusta,
  • Oman rakkaan kiihottumisen polun tuntemista,
  • Naisen orgastisia ulottuvuuksia
  • Niitä käytännön taitoja, joita mies tarvitsee, että pariskunta voi kokea ainutlaatuista rakkaudellista yhdessäoloa, myös seksuaalisesti.

Kurssi on suunnattu miehille, jotka tahtovat olla edelläkävijöitä; jotka tahtovat rohkeasti paneutua siihen, mitä jokainen nainen salaa toivoo miehensä osaavan.

Kurssin vetäjänä toimii psykologi Tony Dunderfelt ja vierailijoina on ILOISEKSI.FI konseptiin tutustuneita naisia, jotka avoimesti ja rehellisesti kertovat mitä odottavat miehen tietävän naisen seksuaalisuudesta. Jokaisen illan aikana on lyhyitä alustuksia, keskusteluita ja kokemusten jakoa. Kurssin aikana tutustutaan eroottiseen materiaaliin ja puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, mutta kurssiin ei liity alastomuutta tai koskettamista. Osallistujat saavat kotitehtäviä, joiden avulla sovelletaan käytännön elämässä kurssilla opiskeltua.

Paikkatiedot: Tulossa!

Buy this
  • €350.00